Hondenhotel Dogs Pur Sang 

onze visie

Al meer dan 30 jaar heb ik meerdere honden. En niet zomaar honden, zoals alle honden zijn ook de mijne zeer speciaal voor mij. Ik wil dan ook het beste voor ze en het liefst altijd bij ze zijn. Toch komt het soms voor dat ik de honden niet mee kan nemen. Op vakantie, of juist omdat ik een lange dag moet werken. Op zo'n moment zal er een oplossing gezocht moeten worden voor de honden. Dat kan zijn een honden uitlaat service aan huis, of een pension. Ik vind het altijd heel erg moeilijk om mijn hond naar een pension te brengen. Mijn honden leven hier in huis. Ze liggen op de bank en slapen in mijn bed. We delen een grote tuin en maken graag wandelingen. Een hondenpension waar de honden in kooien verblijven (Hoe goed ze ook zijn), vind ik niet geschikt voor mijn honden dan ga ik echt niet met plezier van huis. Pension valt dus af. Iemand die de honden thuis komt uitlaten dan maar. Het is een goed alternatief als ik echt niet anders kan. Maar als je lang weg bent en er komt dan een uurtje (en dat is vaak al lang) iemand voorbij, zitten ze nog erg veel alleen. En 1x per dag een plasje doen is ook wel weinig.

Daarom bedacht ik mij hoe fijn het zou zijn als er iemand is waar je je honden naar toe kunt brengen en met een gerust hart kunt achterlaten.
Dit was mijn motivatie om na onze verhuizing naar Thorn ons honden hotel te starten, voor mensen die net iets meer willen voor hun hond.

Wij zijn hobbyisten en werken vanuit de liefde voor dieren. Bij ons verblijven er honden uit maximal 2 gezinnen tegelijk.  De honden verblijven bij ons in huis, dat betekent niet dat we alle honden zomaar bij elkaar in de huiskamer laten.  We zullen nooit vreemde kleine honden en grote bij elkaar laten. In de praktijk zitten de grote honden vake apart en de kleintjes lopen juist vaker tussen onze eigen honden.  We hebben veiligheid  hoog in het vaandel staan. En daarmee bedoel ik dat we er uiteraard  alles aan zullen doen dat er geen ongelukken gebeuren, maar ook dat de honden zich veilig en blij voelen. Daarom is er geen standaard manier voor het opvangen van honden. De ene hond slaapt wat meer de ander ligt graag de hele dag op je voeten en weer een ander rent het liefst door de tuin. Wij proberen het voor de honden zo leuk mogelijk te maken zodat zij graag nog eens met kwispelende staart terug komen.  Tot nu toe is dat nog altijd gelukt. Honden die vaker komen staan kwispelend voor de poort. Ook zij zijn even OP VAKANTIE.
Is uw interesse gewekt?
Wij ontvangen graag iedere "nieuwe" hond eerst voor een kennismaking. Zo kunnen we kennismaken met u en met de hond. U kunt ons vertellen wat belangrijk is voor u en voor uw hond en wij kunnen u laten zien hoe wij de honden hier opvangen. Zo kunnen we samen kijken en beslissen of wij uw hond een fijne tijd plek kunnen bieden tijdens uw afwezigheid. Maak een gratis website.